Nyheter

F. o. m den 28 mars har vi tagit bort den fasta telefonen på kontoret.

Telias fasta kostnader stod inte i proportion till de få samtal som vi ringer från den telefonen.

Det går bra att nå vicevärdarna och övriga styrelsemedlemmar på deras resp. mobiltelefoner.

Ordf. Rolf M. Lindquist 0700 - 486 487

Vivevärd Stig Wallinder 0703-14 61 72

Vicevärd Sigge Axelsson 0706-51 11 26

Årsstämman hålls tisdagen den 9 maj kl. 18.00 i Teaterladan i Wadköping.

Årsredovisningen 2016 kommer att delas ut i god tid innan stämman.

Välkomna önskar styrelsen genom

/Rolf

 

 

20160316 140513

ÅRSSTÄMMA I BRF. UTTERN

 

Tisdagen den 5 maj 2015 kl. 18.00.

 

Plats: Teaterladan i Wadköping.

 

Ev. motioner till stämman skall vara inlämnade

 

senast lördagen den 28 feb .

 

Lämnas i vår brevlåda utanför kontoret.

 

Rolf M. Lindquist

 

Ordf.

 

Jubiléet gick av stapeln i Fimurarlogens ärorika lokaler på Fimurarholmen mitt i Örebro.

Anslutningen var mycket god med ca 70 personer från föreningen. Festen började med incheckning, välkomstdrink och mingel innan ordf. kallade i vällingklockan till jubileumsmiddag i den vackert uppdukade festmatsalen. Till den trerättersmeny som serverades bjöds utsökta viner väl anpassade till de delikata rätterna. För maten stod en av traktens mest välkända restauratörer, nämligen Katrinelunds Gästgiveri, som också rekommenderat de mycket goda vinerna.

Underhållningen under kvällen sköttes med bravur av den internationellt kända artisten Daniel Yngve, med ett mycket brett register, allt ifrån opera till Rosa på bal, Elvis Presley - potpurri och mycket allsång.

Diplom utdelades av ordföranden till 6 närvarande brf-ägare, av de 14 som bott i Uttern allt sedan föreningen bildades 1986. Idag består föreningen av 66 lägenheter och ca 100 innevånare - den yngsta, som var närvarande, kort stund under kvällen, är bara drygt 2 månader och den äldsta 95 år.

Alla deltagare var mycket nöjda med jubileumskvällen som avslutades med ett gediget lotteri samt ett sprakande fyrverkeri över Frimurarholmen.

En minnesvärd kväll och ett jubileum som sent kommer att glömmas. Stort tack till alla närvarande och ni som engagerat er i att festen blev så lyckad. Ett speciellt stort tack till våran "festgeneral" Ragnvald Sjökvist som lagt ner ett enormt arbete på detta arrangemang.

En solig dag i Örebro i slutet av augusti 2016

Rolf M. Lindquist

/ordförande i Brf Uttern

En mycket trevlig och uppskattad sommarfest, som arrangerats för tredje gången i följd. Vi var ett 50-tal som njöt av samvaron i glada grannars lag. Ett bra tillfälle att socialt lära känna varandra i vår förening. Vår "hustrubadur" Håkan Isaksson stod för underhållningen, med musik och historier på ett mycket trevligt sätt. Marie och Uffe fixade maten, som vanligt smakfullt och uppskattat.
bild1bild2bild3bild4bild5

 

Go to top