Aktiviteter

Grillfesten i trädgården den 15 aug. blev en mycket lyckad tillställning med ca 40 personer, som åt grillad karré med sallad, ost och gott hembakat bröd.

En underbart fin kväll och alla tycktes trivas bra.

P8150023

BRF UTTERN 25 ÅR 2011

Detta firades med en riktig jubileums- och gårdsfest den 13 augusti.

Vi firande inte bara att vi fyllt 25 år utan också att vi fått en ny och fräsch utemiljö, med ny stenläggning, ny asfalt, nya gräsmattor, planteringar och bänkar. Allt detta har bidragit till att den sociala gemenskapen har stärkt ytterligare.

På jubileumsfesten deltog drygt 80 personer från de 66 lägenheterna i Uttern. Man kan nog påstå att medlemmarna gick ”man ur huse”. I det tillfälligt uppsatta tältet på parkeringen serverades en delikat grillbuffé med tillhörande dryckjom. En uppskattad trubadur stod för underhållningen med välkända sånger. Det tippades och tävlades och det delades ut priser på lotterier och alla tycktes trivas bra under kvällen. En jubileumsfest som de deltagande sent kommer att glömma.

Bif. bilder visar ju hur trevligt vi hade det.

PS!  HSB:s Hemma- tidning som kommer ut i början av oktober har skrivit om vårt 25 - årsjubileum samt tagit en del bra bilder på vår utemiljö. /RL

 Ordförande

Go to top