Jubiléet gick av stapeln i Fimurarlogens ärorika lokaler på Fimurarholmen mitt i Örebro.

Anslutningen var mycket god med ca 70 personer från föreningen. Festen började med incheckning, välkomstdrink och mingel innan ordf. kallade i vällingklockan till jubileumsmiddag i den vackert uppdukade festmatsalen. Till den trerättersmeny som serverades bjöds utsökta viner väl anpassade till de delikata rätterna. För maten stod en av traktens mest välkända restauratörer, nämligen Katrinelunds Gästgiveri, som också rekommenderat de mycket goda vinerna.

Underhållningen under kvällen sköttes med bravur av den internationellt kända artisten Daniel Yngve, med ett mycket brett register, allt ifrån opera till Rosa på bal, Elvis Presley - potpurri och mycket allsång.

Diplom utdelades av ordföranden till 6 närvarande brf-ägare, av de 14 som bott i Uttern allt sedan föreningen bildades 1986. Idag består föreningen av 66 lägenheter och ca 100 innevånare - den yngsta, som var närvarande, kort stund under kvällen, är bara drygt 2 månader och den äldsta 95 år.

Alla deltagare var mycket nöjda med jubileumskvällen som avslutades med ett gediget lotteri samt ett sprakande fyrverkeri över Frimurarholmen.

En minnesvärd kväll och ett jubileum som sent kommer att glömmas. Stort tack till alla närvarande och ni som engagerat er i att festen blev så lyckad. Ett speciellt stort tack till våran "festgeneral" Ragnvald Sjökvist som lagt ner ett enormt arbete på detta arrangemang.

En solig dag i Örebro i slutet av augusti 2016

Rolf M. Lindquist

/ordförande i Brf Uttern

Go to top